Η Evolution Green Energy δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης και συντήρησης ανεμογεννητριών. Τα στελέχη της βρίσκονται και δραστηριοποιούνται στο χώρο της πράσινης ενέργειας με δεκαετή πείρα σε τεχνικές εργασίες ανέγερσης (montage) και συντήρησης (service) ανεμογεννητριών στην Ελλάδα.

Αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα και έδρα τη νότια πλευρά της νήσου της Εύβοιας, μια περιοχή με αρκετά μεγάλο αιολικό δυναμικό και ήδη αρκετά εγκατεστημένα αιολικά πάρκα. Το προσωπικό της εταιρείας είναι άριστα εκπαιδευμένο ως προς την εκτέλεση τεχνικών εργασιών σε ύψος και με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η Evolution Green Energy (EGE) είναι μία εταιρεία που εδρεύει στο νησί της Εύβοιας, μία ευρέως γνωστή περιοχή για την ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας λόγω των πολλών αιολικών πάρκων που διαθέτει.

Εξειδικεύεται στο montage, service και installation (εγκατάσταση) παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών, όπως είναι οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά, ενώ είναι μέλος του γκρουπ Logistics Crane Installation.

Το φάσμα εργασίας μας καλύπτει το παγκόσμιο πλαίσιο αλλά κυρίως την Μεσογειακή ζώνη*.

Η εργασία μας χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, άριστη συνεργασία, ασφάλεια, ευελιξία, ρεαλισμό, ενώ οι τεχνικοί μας έχουν 10ετή και πάνω εμπειρία πάνω στο αντικείμενό τους και μπορούν να παρέχουν full service (3 Μηνών, 6 Μηνών, 1 Έτους, 4 Ετών).

Αυτό που κάνει την εταιρεία μας δυνατή και ανταγωνιστική είναι η ποικιλία των εργασιών που παρέχει.

Ο κύριος στόχος μας είναι η συνεχόμενη εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας με αποτέλεσμα να κρατάμε τους πελάτες & συνεργάτες μας ευχαριστημένους κατά την συνεργασία μας.

Ευχή μας για το μέλλον να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά ενέργειας!

Με όπλα μας την εμπειρία και την τεχνογνωσία είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ανέγερσης, κατασκευής και επισκευής ανεμογεννητριών στην ελληνική αγορά. Η φιλοδοξία μας είναι να εδραιωθούμε στην αγορά σαν πρωτοπόροι στην πράσινη ενέργεια και στην επισκευή ανεμογεννητριών στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες